ODLIČNA ATMOSFERA I PONUDA

Završeno prvo izdanje Adventiranja kod Kazališta; Brojni posjetitelji oduševljeni lokacijom i ponudom delicija

Završilo je prvo izdanje Adventiranja kod Kazališta koje je već u svom prvom izdanju oduševilo brojne posjetitelje

Odlična atmosfera i respektabilna ponuda adventskih delicije koje su pripremali renomirani chefovi oduševili su i one najzahtjevnije posjetitelje.

Verdijeva ulica i Kazališni park zablistali su, stilski vrlo lijepo prilagođenim adventskim dekoracijama postavljenim u okruženju HNK Ivana pl. Zajca, a najveću pažnju privlačila je prekrasna svjetleća kočija.

Na Adventiranju su se predstavili Kuća kobasica sa svojom gourmet ponudom kobasica prema receptima chefa Mate Jankovića, restoran Nebo chefa Denija Srdoča – dobitnika Michelinove zvjezdice, u Rijeku se je sa već dobro poznatim specijalitetima vratio zadarski Picnic Mingle & Fun, a posjetitelji su mogli uživati i u specijalitetima NOSH Cosmopolitan Food-a ili u neodoljivim slasticama adventske kućice Di Mare.

Osim gastro ponude, posjetitelji su se mogli ugrijati i u toplim napicima iz režije Fiorella, Three Monkeysa ili Rakhia Bara.

Nova adventska lokacija se pokazala kao pun pogodak i već nakon nekoliko dana je prepoznata od strane brojnih posjetitelja i za vjerovati je da ovu lokaciju očekuje svjetla budućnost u novom izdanju Rijeka Adventa.

”Zadovoljni smo kako su naši sugrađani, ali i brojni posjetitelji iz okruženja prihvatili novu adventsku lokaciju. Nova lokacija, kao i bogata gastro ponuda pridonijeli su turističkoj ponudi našega grada. Polako možemo zaključivati ovogodišnje izdanje Rijeka adventa, kojim smo izrazito zadovoljni kao i brojem turista tijekom 12. mjeseca u Rijeci koji je čak nadmašio i rekordne brojke iz 2019. godine.” izjavio je Petar Škarpa – direktor TZ grada Rijeke.

”Adventiranje kod kazališta bio je naš prvi izlazak iz restorana Nebo i mogu reći da smo zaista zadovoljni kako su posjetitlji prepoznali samo Adventiranje kao i našu gastro ponudu koja se bazirala na fried & grill konceptu. Smatram da se ovakva gastro ponuda odlično uklopila u prostor pokraj kazališta te čestitam organizatorima na odličnoj organizaciji i zahvaljujem svim posjetiteljima koji su nas posjetili na prvom izdanju Adventiranja!.” – izjavio je chef Deni Srdoč.

Gastro ponuda na Adventiranju kod Kazališta jednostavno je mamila posjetitelje da isprobaju njihove maštovite specijalitete.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari