PALI SE BLAGDANSKA RASVJETA

Zbog lošeg vremena početak ‘Božićne štorije’ u Matuljima prebačen na nedjelju 3. prosinca

Zbog loših vremenskih uvjeta svečanost ipak u nedjelju

Loše i prevrtljivo vrijeme utječe na našu svakodnevicu, a ponajviše to osjete organizatori manifestacija na otvorenim prostorima. Tako će dugo iščekivana događanja koje donosi prosinac u Matuljima, umjesto danas (subota) započeti ipak u sutra (nedjelja), a uslijed pomicanja ciklone prema kraju subotnjeg dana.

“Božićna štorija” tako započinje u nedjelju, 3. prosinca s početkom u 17 sati kada će se na Šetalištu održati svečanost paljenja božićne rasvjete koja će ove godine biti najbogatija i najatraktivnija dosad, a sve to uz glazbu i adventsku atmosferu.

Matulji će zasjati božićnim sjajem koji će ga obasjavati sve do sredine siječnja naredne godine, a početak adventskog vremena označit će matuljski načelnik Vedran Kinkela zajedno s najmlađim mještanima.

Nakon paljenja božićne rasvjete svečanost se seli u prostor Galerijice gdje će se u 17:30 održati svečano otvorenje izložbe “Audio formacije” Udruge Interinova, izuzetno zanimljivog postava koji će biti dostupan posjetiteljima sve do 8. prosinca.

Nedjeljna svečanost početka “Božićne štorije” nastavit će se druženjem uz kuhano vino i slastice u slastičarnici Zvončarnica, što će biti doista sjajna završnica prvog dana matuljskog adventskog doba.

Podsjetimo i da će se novo poglavlje “Božićne štorije” pisati uz omiljenog svetog Nikolu 6. prosinca u Hangaru, kada s počekom u 19,30 sati započinje koncert MPZ Štorija Rukavac i klape Skalin pod nazivom “Jubavna štorija od Mikuli”.

Organizatori su za sve velike i male Matuljce te njihove goste pripremili bogat i zanimljiv program kako bi božićno vrijeme ispunili radošću, toplinom i druženjem, upravo kakvo treba i biti.

Vidimo se u nedjelju u Matuljima!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari