Zbog maškaranih događanja ove nedjelje u Opatiji privremena regulacija prometa

Radi održavanja “Dječjeg karnevalskog korza 2020.” u nedjelju, 09. veljače 2020. godine, od 11 do 16 sati, za sav promet bit će zatvorena Ulica maršala Tita, od raskrižja s Ulicom dr. M. Laginje i Ulicom F. Peršića  do Slatine.

Istodobno, Ulica maršala Tita od zgrade gradske uprave do Ulice dr. M. Laginje postaje jednosmjerna u pravcu centra grada, a Ulica dr. M. Laginje, jednosmjerna u pravcu Nove ceste.

Promet gradskih autobusa odvijat će se za to vrijeme Novom cestom, a autobusna stajališta bit će uspostavljena na uobičajenim mjestima.

Linija 32  prometuje Novom cestom,

Linije 34, 35 i 37 prometuju trasom: Trg Vladimira Gortana – Ulica Velog Jože – Nova  cesta i dalje redovitom trasom

Ujedno se dana, 09. veljače  2020., od 08 do 16 sati zabranjuje parkiranje na označenim parkirnim mjestima u Ulici maršala Tita, na dionici odvijanja Dječjeg karnevalskog korza, od raskrižja s Ulicom dr. M. Laginje i Ulicom F. Peršića do Slatine.

Molimo vozače da se pridržavaju postavljene prometne signalizacije, kao i da svoja vozila ne parkiraju na zabranjenim mjestima, budući da će se sva vozila, koja se zateknu na mjestima gdje je parkiranje zabranjeno, premjestiti „paukom“.

 

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari