Zbog nedostatka vozača Autotrolej smanjuje broj polazaka između Opatije i Rijeke

Foto: Ilustracija (Riječanin)

Novi bi se vozni red primjenjivao od ponedjeljka 4. veljače

Uprava KD Autotrolej obavijestila je Grad Opatiju da su zbog nedostatka vozača na tržištu rada, odnosno zato što nemaju dovoljno profesionalnih vozača za održavanje postojećeg voznog reda, prisiljeni privremeno promijenjati vozni red spajanjem linija i smanjenjem broja polazaka pojedinih linija.

U jutarnjem frekventnom razdoblju zadržani su svi polasci linije 32.

Između 8 i 12 sati KD Autotrolej predlaže ukidanje četiri polaska, iz Rijeke u 8,00 i 10,55, iz Lovrana u 8,30 i 11.55 te korigiranje vremena ostalih polazaka kako bi se smanjio interval polazaka autobusa.

I u večernjem razdoblju ukinuo bi se jedan polazak iz Rijeke i jedan iz Lovrana te bi se korigirao vozni red. Linije 35A i 34A bi se ukinule i objedinile u liniju 34. Novi bi se vozni red primjenjivao od ponedjeljka 4. veljače 2019.

Stručne službe Grada Opatije i Uprava Autotroleja održat će hitan sastanak kako bi se u najvećoj mogućoj mjeri zaštitili interesi građana Grada Opatije.

“Nakon detaljnog utvrđivanja stanja javnost ćemo na vrijeme obavijestiti o mogućim izmjenama voznog reda autobusa Autotroleja.”, poručili su iz Grada Opatije.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views