AUTO PRIPREDBA

Zbog održavanja Čavle Rally Challenge će se zatvoriti prometnice; Evo koje

Ilustracija

Auto klub “Poreč motorsport”, u suradnji s Automotodromom Grobnik i Općinom Čavle organizira sportsku automobilističku priredbu pod nazivom “1. ČAVLE RALLY CHALLENGE” koja će održavati od 11. do 13. studenoga 2022. uz sudjelovanje brojnih rally posada iz cijele Hrvatske i inozemstva.

U subotu 12. studenoga 2022. na području Platka organizirat će se brzinski ispiti “Platak” i “Gornje Jelenje”, na relaciji od skretanja s D3 na ŽC5030 – Platak – Mali dom Platak – Gornje Jelenje do D3. Temeljem odobrenja Policijske uprave Primorsko-goranske, navedene prometnice kao i njima prilazne ceste i putovi bit će zatvoreni za javni promet od 7:30 do 17:00 sati.

Organizatori mole stanovnike kao i vlasnike ugostiteljskih i turističkih objekata na području održavanja natjecanja za punu suradnju u organizaciji natjecanja na način da:

  • zatvore vrata na svim ulazima u svoja dvorišta / objekte
  • posebnu pažnju posvete nadzoru nad djecom
  • da o održavanju natjecanja informiraju svoje goste
  • da domaće životinje i kućne ljubimce drže u zatvorenim prostorima kako se ne bi nekontrolirano našli na prometnici
  • da svoja vozila uklone s prometnica kojima se voze brzinski ispiti
  • da se u slučaju izvanrednih okolnosti koje zahtijevaju intervenciju hitnih službi obrate najbližem sucu „SAFETY MARSHAL“ (odjevenom u narančasti bluzon).

Za sve informacije o natjecanju na raspolaganju su predsjednik Organizacijskog odbora g. Edi Milokanović, m: +385 95 368 8630 i tajnik natjecanja Dino Deljkić m: +385 91 2307 569.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari