OBAVIJEST GRAĐANIMA

Zbog prodora vode zatvorena šalter dvorana Policijske uprave, nema nastave u nekim riječkim školama

Idi na originalni članak
Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Došlo je do prodora vode u prostor šalter dvorane za prijem stranaka

Oglas

U četvrtak 29. rujna u sjedištu Policijske uprave primorsko-goranske u Rijeci, na adresi Žrtava fašizma 3, neće biti moguće obavljanje upravnih poslova (zaprimanja zahtjeva za osobne i vozačke isprave, prebivalište i boravište, zahtjeva radne dozvole za strane državljane i drugih upravnih poslova).

Naime, uslijed jakog nevremena u srijedu navečer praćenog obilnom kišom došlo je do prodora vode u prostor šalter dvorane za prijem stranaka te je potrebna sanacija prostora.

Iz PU primorsko goranske građanima zahvaljuju na razumijevanju.

Uslijed ogromne količine padalina, u Prvoj riječkoj hrvatskoj gimnaziji je pao dio krova te su poplavljene potkrovne učionice.

Iz Primorsko-goranske županije jutros je stigla vijest sljedećeg sadržaja:

 “U četvrtak sve srednje škole imaju nastavu osim Građevinske škole u Rijeci koja će imati on line nastavu jer je voda prodrla u podrume i s krova. U Gimnaziji Andrije Mohorovičića došlo je do prodora vode po vertikali pa su dvije učionice i knjižnica izvan funkcije, ali će se nastava održavati normalno. Već se čisti i otklanja šteta.

U Osnovnoj školi Čavle voda je prodrla u prizemlje gdje su učionice prvašića pa je ravnateljica jutros obavijestila sve roditelje da za 1. razrede danas neće biti nastave ali će biti osiguran boravak prvašića u školi za slučaj da je to potrebno.”

Putem društvenih mreža sinoć je iz riječke gimnazije odaslana poruka sljedećeg sadržaja:

“Danas je zbog goleme količine vode poplavljena vertikala gimnazije od 4. kata preko učionice 303, 203 (poplavljena je totalno knjižnica) te učionica 103. Zbog vode koja je ušla u elektroinstalacije sutra je potrebna kontrola istih jer je i cijela zgrada ostala bez elektricne energije. Sutra ujutro će izaći električari na teren i ukoliko se utvrdi da postoje veći elektro kvarovi koji bi ugrožavali sigurnost nastava će se sutra odraditi online.”, napisali su iz škole.

Exit mobile version