OBAVIJEST GRAĐANIMA

Zbog prodora vode zatvorena šalter dvorana Policijske uprave, nema nastave u nekim riječkim školama

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Došlo je do prodora vode u prostor šalter dvorane za prijem stranaka

U četvrtak 29. rujna u sjedištu Policijske uprave primorsko-goranske u Rijeci, na adresi Žrtava fašizma 3, neće biti moguće obavljanje upravnih poslova (zaprimanja zahtjeva za osobne i vozačke isprave, prebivalište i boravište, zahtjeva radne dozvole za strane državljane i drugih upravnih poslova).

Naime, uslijed jakog nevremena u srijedu navečer praćenog obilnom kišom došlo je do prodora vode u prostor šalter dvorane za prijem stranaka te je potrebna sanacija prostora.

Iz PU primorsko goranske građanima zahvaljuju na razumijevanju.

Uslijed ogromne količine padalina, u Prvoj riječkoj hrvatskoj gimnaziji je pao dio krova te su poplavljene potkrovne učionice.

Iz Primorsko-goranske županije jutros je stigla vijest sljedećeg sadržaja:

 “U četvrtak sve srednje škole imaju nastavu osim Građevinske škole u Rijeci koja će imati on line nastavu jer je voda prodrla u podrume i s krova. U Gimnaziji Andrije Mohorovičića došlo je do prodora vode po vertikali pa su dvije učionice i knjižnica izvan funkcije, ali će se nastava održavati normalno. Već se čisti i otklanja šteta.

U Osnovnoj školi Čavle voda je prodrla u prizemlje gdje su učionice prvašića pa je ravnateljica jutros obavijestila sve roditelje da za 1. razrede danas neće biti nastave ali će biti osiguran boravak prvašića u školi za slučaj da je to potrebno.”

Putem društvenih mreža sinoć je iz riječke gimnazije odaslana poruka sljedećeg sadržaja:

“Danas je zbog goleme količine vode poplavljena vertikala gimnazije od 4. kata preko učionice 303, 203 (poplavljena je totalno knjižnica) te učionica 103. Zbog vode koja je ušla u elektroinstalacije sutra je potrebna kontrola istih jer je i cijela zgrada ostala bez elektricne energije. Sutra ujutro će izaći električari na teren i ukoliko se utvrdi da postoje veći elektro kvarovi koji bi ugrožavali sigurnost nastava će se sutra odraditi online.”, napisali su iz škole.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari