VIŠEMJESEČNE GUŽVE

Zbog velikih gužvi šalter dvorana PU u Rijeci bit će otvorena i subotom

FOTO: PU primorsko - goranska

Naredne četiri subote građani će u šalter dvorani u Rijeci moći preuzeti izrađene osobne isprave, podnijeti zahtjeve za prebivalište/boravište…

Policijska uprava primorsko-goranska obavještava građane da će zbog višemjesečnih pojačanih gužvi na poslovima prijavništva i osobnih isprava, na lokaciji Žrtava fašizma 3 u Rijeci organizirati rad  četiri nadolazeće subote, i to:  26.11.2022., 3.12.2022., 10.12.2022. i 17.12.2022. godine u vremenu od 8,00 do 14,00 sati.
 
Navedenih subota građani će osim preuzimanja izrađenih osobnih isprava, moći podnijeti zahtjeve za prijavu prebivališta/boravišta, odjavu prebivališta, prijavu privremenog odlaska izvan Republike Hrvatske, ishodovati uvjerenje o prebivalištu/boravištu te podnijeti zahtjev za izdavanje osobne iskaznice i putovnice.
 
I dalje upućujemo građane na korištenje aplikacije redomat.mup.hr,  kako  bi skratili vrijeme čekanja u redu prilikom obavljanja upravnih poslova u šalter dvorani na navedenoj lokaciji.
 
Isto tako, još jednom obavještavamo građane da je nova adresa elektroničke pošte upravnih poslova pupg.upravni@mup.hr , a više informacija za dostavu upita i podnesaka putem navedene adrese mogu pronaći ovdje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari