DOBRA PONUDA

Galerija | Zrak gori, asfalt se topi… ali Riječani ne odustaju od gradske tržnice! Pogledajte kako je danas bilo na ‘placi’, kakva je ponuda i koje su cijene

Dugogodišnju naviku odlaska u kupovinu a gradsku tržnicu kod dijela građana nisu omeli ni trgovački centri ni visoke temperature zraka koje ovih dana u Rijeci dosežu i 35-36 stupnjeva Celzijusa

Tako se i danas, nakon neradne nedjelje, velik broj građana otputio do štandova na centralnoj gradskoj tržnici kako bi se opskrbio svježim voćem i povrćem – prije svega. Uz ipak podnošljivijih 32 stupnjea Celzijusa koliko je oko podneva u Rijeci iznosila temperatura zraka.

Doduše, za uživanje u popularnima ljetnim slasticama – lubenicama i dinjama – treba izdvojiti popriličnu svotu novca, čak oko oko 2 eura po kilogramu, što kod većih lubenica zna doseći i velik ukupan iznos – i preko 10 eura po komadu.

U ponudi na štandovima su i breskve i nektarine, šljive, grožđe, banane… od povrća razne salate, krastavci, rajčica…. Ponudu i cijene možete provjeriti u našoj fotogaleriji koju potpisuje Goran Kovačić (Pixsell).

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari