LOKALNI IZBORI

Župan Komadina gostovao u emisiji Studio 4: ”Sve što smo obećali, to smo i napravili”

Župan Zlatko Komadina gostujući jutros u HRT-ovom programu, emisiji Studio 4, komentirao je protekli mandat i naglasio: “Sve što smo obećali, to smo i napravili. Ljudi prepoznaju projekte Primorsko-goranske županije, brigu i pažnju koju poklanjamo građanima. Puno samo napravili, a i dalje puno radimo”.

Na pitanje o kandidaturi za novi mandat rekao je da kad imate rezultate, imate pravo ići po povjerenje građana. “Želim dovršiti ciklus kapitalnih projekata u zdravstvu, pomorstvu i obrazovanju i poduzetništvu, onu viziju koju sam imao kada sam postao župan 2001. godine. A kad je u pitanju realizacija tih projekata surađujem sa svima pa tako i sa svim vladama jer s pozicije dužnosti koju obnašam prvenstveno moram radit za dobrobit naših stanovnika”.

Župan je komentirao i aktualnu epidemiološku situaciju zadovoljan što brojke govore o padu broja novozaraženih, pokazatelj je to da su mjere dale rezultate.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari