SVEČANA SJEDNICA

Župan Komadina: Lopar je opravdao svoje postojanje

Općina Lopar svečanom je sjednicom Općinskog vijeća održanom u Hotelu San Marino proslavila Dan Općine. Tom je prilikom župan Zlatko Komadina čestitao Loparankama i Loparanima istaknuvši uspješnu suradnju ove općine sa Županijom koja na otoku Rabu djeluje kroz niz županijskih institucija.

Načelnik Zdenko Jakuc pohvalio se završetkom izgradnje sportske dvorane kao i nizom zajedničkih projekata koji mijenjaju vizuru ove najmlađe općine u Hrvatskoj.

Župan je podsjetio da je prije 15 godina tadašnja Županijska skupština donijela negativno mišljenje vezano za osnivanje Općine Lopar. “Moram priznati da smo tada pogriješili, opravdali ste svoje postojanje”, poručio je župan Loparanima i dobio veliki pljesak.

Ovogodišnji laureati Općine Lopar su Simona Bunić, Stela Lucija Mušćo, Zdravko Naletina, Predrag Andreškić,Rajka Paparić, a za počasnog građanina Općine proglašen je velečasni Frane Brozić.

Na svečanoj sjednici kao izaslanik predsjednika Hrvatskog sabora sudjelovao je i saborski zastupnik Josip Borić,gradonačelnici i načelnici gradova i općina s područja cijele Hrvatske te brojni drugi uzvanici.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari