HVALA IM

Župan Komadina na Rabu zahvalio rapskim vatrogascima za pomoć na potresom stradalom području

Idi na originalni članak

Župan Komadina danas boravi na Rabu gdje je posjetio i rapske vatrogasce. Zahvalio im se što su se spremno odazvali za pomoć stradalom području Sisačko-moslavačke županije te im uručio prigodne poklone.

Oglas

„Vatrogasne postrojbe s područja Primorsko-goranske županije dale su veliki obol u rješavanju posljedica potresa na Baniji, a među njima su bili i naši vatrogasci sa Raba. Svima vam zahvaljujem a za sve naše ljude koji su bili na ispomoći, mogu se čuti pohvale za njihovu požrtvovanost i pažnju koju su pokazali“, rekao je Komadina.

 

Zapovjednik DVD Rab Milivoj Ličina istaknuo je kako u DVD-u Rab ima 49 operativnih vatrogasaca, a na otoku još djeluje i DVD Lopar sa 40-tak vatrogasaca. Organizirani su u Područnoj vatrogasnoj zajednici otoka Raba, a po potrebi i izvan, koja je i koordinirala odlazak 30 vatrogasaca koji su 10 dana boravili na području Sisačko-moslavačke županije. „Nama je to posao i dužnost i ne treba nas se za to posebno hvaliti,“ rekao je Ličina.

Uz župana Komadinu u posjetu vatrogascima su bili ravnatelj ŽLU Rab Nenad Debelić, predsjednik Upravnog vijeća Psihijatrijska bolnice Rab Marin Lazarić.

Exit mobile version