HVALA IM

Župan Komadina na Rabu zahvalio rapskim vatrogascima za pomoć na potresom stradalom području

Župan Komadina danas boravi na Rabu gdje je posjetio i rapske vatrogasce. Zahvalio im se što su se spremno odazvali za pomoć stradalom području Sisačko-moslavačke županije te im uručio prigodne poklone.

„Vatrogasne postrojbe s područja Primorsko-goranske županije dale su veliki obol u rješavanju posljedica potresa na Baniji, a među njima su bili i naši vatrogasci sa Raba. Svima vam zahvaljujem a za sve naše ljude koji su bili na ispomoći, mogu se čuti pohvale za njihovu požrtvovanost i pažnju koju su pokazali“, rekao je Komadina.

 

Zapovjednik DVD Rab Milivoj Ličina istaknuo je kako u DVD-u Rab ima 49 operativnih vatrogasaca, a na otoku još djeluje i DVD Lopar sa 40-tak vatrogasaca. Organizirani su u Područnoj vatrogasnoj zajednici otoka Raba, a po potrebi i izvan, koja je i koordinirala odlazak 30 vatrogasaca koji su 10 dana boravili na području Sisačko-moslavačke županije. „Nama je to posao i dužnost i ne treba nas se za to posebno hvaliti,“ rekao je Ličina.

Uz župana Komadinu u posjetu vatrogascima su bili ravnatelj ŽLU Rab Nenad Debelić, predsjednik Upravnog vijeća Psihijatrijska bolnice Rab Marin Lazarić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari