ŽUPAN NA ZAMETU

Župan Komadina posjetio MO Zamet: “Raduje nas skoro otvaranje Zametske pećine!”

Bila je to prilika za razgovor o dosadašnjim aktivnostima i suradnji kao i planovima rada za budućnost

Uoči početka sjednice Županijske skupštine u prostorijama MO Zamet župan Zlatko Komadina sa suradnicima, predsjednikom ŽS Erikom Fabijanićem, pročelnikom Ureda županije Goranom Petrcom, pročelnicom UO za kulturu, sport i tehničku kulturu Sonjom Šišić i voditeljicom Kabineta župana Erminom Duraj susreo se s predstavnicima mjesnog odbora Zamet i udrugama s područja Zameta.

Bila je to prilika za razgovor o dosadašnjim aktivnostima i suradnji kao i planovima rada za budućnost.

Župan Zlatko Komadina istaknuo je kako je održavanje sjednice Županijske skupštine u dvorani Zamet bila prilika da se posjeti i domaćine u MO Zamet.

“Domaćini su nas upoznali sa svojom kulturno povijesnom pričom, izdavanjem knjige, uređenjem Zametske pećine, a prisjetili smo se i naše mladosti kada smo igrali jedni protiv drugih – ja s Kantride, oni sa Zameta. To su bili derbiji u košarci u čemu smo mi s Kantride bili bolji, a u rukometu su, moram priznati, bolji bili oni”, rekao je Komadina.

“Ovaj susret bio je prilika da popričamo o radu udruga koje djeluju na području Zameta. Tu su dvije jako zanimljive teme – skoro otvaranje Zametske pećine, za koju je putem EU fondova pripremljen dio sredstava, a najvjerojatnije će biti 2021. godine. U pripremi je i knjiga o povijesti Zameta koju piše g. Tomo Pilepić za koju se nadamo da će ugledati svijetlo dana već ove godine. Županija je uvijek prisutna i prati kvalitetne projekte, vjerujemo u nastavak pomoći,” istaknuo je predsjednik MO Zamet Srđan Srdoč podsjetivši da na području Zameta, koji je jedan od najvećih kvartova u gradu, djeluje mnogo udruga civilnog društva, posebno onih iz kulture i sporta.

Uz predsjednika MO Zamet Srđana Srdoča sa suradnicima, Vojimirom Turkom i Draženom Kalanjem, susretu su prisustvovali i Tomo Pilepić iz KD Sloga Zamet, Milan Vukajlović iz Košarkaškog kluba Zamet te Željko Monjac iz Pusnog društva Zametske maškare i zvončari.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari