IZRAZIO ZADOVOLJSTVO

Galerija | Župan Zlatko Komadina primio dosadašnjeg i novog načelnika Policijske uprave primorsko-goranske

Župan Zlatko Komadina sa suradnicima primio je dosadašnjeg načelnika Policijske uprave primorsko-goranske Tomislava Dizdara i Harija Brnada, koji ga je na tom mjestu nedavno zamijenio.

Župan je iskazao zadovoljstvo suradnjom i profesionalnim radom PU primorsko-goranske, a novom načelniku poželio puno uspjeha u daljnjem radu. Predsjednik Županijske skupštine PGŽ Marko Boras Mandić kazao je kako će Županija uvijek biti partner Policijskoj upravi, a zahvalama na kvalitetnoj suradnji, posebno u vrijeme pandemije, pridružio se i pročelnik Ureda županije Goran Petrc. Gostima su uručeni prigodni pokloni te fotomonografija “Primorsko-goranska županija 1993. – 2023. Tri desetljeća rasta i razvitka”.

Dosadašnji načelnik Dizdar iskazao je zadovoljstvo što je bio na čelu Policijske uprave u ovoj Županiji. Istaknuo je kako se za svaku situaciju na obostrano zadovoljstvo pronašao zajednički jezik, a pandemijsko vrijeme još ih je više vezalo i približilo u prepoznavanju potreba zajednice. Kontinuitet u radu Policijske uprave potvrdio je novoizabrani načelnik Brnad. U svom obraćanju kazao je da je policija jedan od čimbenika sigurnosti, a sustav sigurnosti kod nas dobro je usklađen s drugim službama.

Razgovaralo se i o schengenskom režimu, pripremama za turističku sezonu te raznim programima prevencije koje na području županije provodi ova PU, a po završetku prijema, županu Komadini, ispred Primorsko-goranske županije, uručena je zahvalnica za izuzetnu suradnju te višegodišnji doprinos i potporu u radu Policijske uprave primorsko-goranske.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari