Župan Zlatko Komadina sastao se s predstavnicima SABA PGŽ

Središnja manifestacija za ovu godinu je obilježavanje 75. godišnjice završetka II. svjetskog rata u sklopu čega su predviđena brojna događanja

U sjedištu Primorsko-goranske županije, župan Zlatko Komadina sa suradnicima, zamjenikom župana Petrom Mamulom i pročelnikom Ureda županije Goranom Petrcom, sastao se s članovima Saveza antifašističkih boraca i antifašista Primorsko-goranske županije.

Na sastanku je bilo riječi o dosadašnjem radu kao i planovima i aktivnostima za naredno razdoblje. Ovogodišnje aktivnosti započele su obilježavanjem Dana sjećanja na holokaust, slijedi Memorijal 26. smrznutih partizana u Mrkoplju te Dani antifašizma u Opatiji. Središnja manifestacija za ovu godinu je obilježavanje 75. godišnjice završetka II. svjetskog rata u sklopu čega su predviđena brojna događanja.

Ispred Saveza antifašističkih boraca i antifašista Primorsko-goranske županije  sastanku su, pored predsjednika Dinka Tamaruta, prisustvovali i članovi Vilim Malnar, Branko Čargonja, Zdenka Vukelić, Arsen Cimaš, Željko Čop i Darko Fanuko.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari