DOBRODOŠLA MJERA

Županija objavila Javni poziv poduzetnicima za dodjelu potpora za ublažavanje posljedica epidemije COVID-19

Ilustracija

Prijave se zaprimaju kontinuirano do iskorištenja raspoloživih sredstava u proračunu Primorsko-goranske županije za ovu namjenu

Primorsko-goranska županija, Upravni odjel za turizam, poduzetništvo i ruralni razvoj objavila je dana 11. svibnja 2010. godine Javni poziv poduzetnicima za dodjelu potpora za provedbu mjera radi ublažavanja posljedica epidemije bolesti COVID-19 u sektoru malog gospodarstva na području Primorsko-goranske županije u 2020. godini.

Upravni odjel za turizam, poduzetništvo i ruralni razvoj Primorsko-goranske županije objavio je 11. svibnja 2020. godine Javni poziv poduzetnicima za dodjelu potpora za provedbu mjera radi ublažavanja posljedica epidemije bolesti COVID-19 u sektoru malog gospodarstva na području Primorsko-goranske županije u 2020. godini.

Riječ je o Javnom pozivu poduzetnicima za dodjelu potpora za provedbu mjera radi ublažavanja posljedica epidemije bolesti COVID-19 u sektoru malog gospodarstva na području Primorsko-goranske županije u 2020. za nabavu opreme i sufinanciranje troškova vezanih za prilagodbu poslovanja poduzetnika zbog epidemije bolesti COVID-19.

Prijave se zaprimaju kontinuirano do iskorištenja raspoloživih sredstava u proračunu Primorsko-goranske županije za ovu namjenu, a najkasnije do 15. studenog 2020.
Pristigle prijave će se razmatrati periodično svakih 15 dana.

U trenutku iskorištenja raspoloživih sredstava Primorsko-goranska županija će informaciju o tome objaviti na svojoj Internet stranici.

Provjerite jeste li potencijalni ovih mjera pomoći ovog Javnog poziva.  Upute, Obrasci za prijavu i natječajna dokumentacija dostupni su na službenoj internet stranici Primorsko-goranske županije, www.pgz.hr.

Dodatna obrazloženja i informacije u vezi s predmetom Javnog poziva mogu se dobiti putem telefona na broj: 051/351-260, odnosno putem e-pošte: gospodarstvo@pgz.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari