Županijski komunalni redari posebno educirani o praksi zaštite životinja

Edukacija komunalnih redara u organizaciji Koordinacijske radne skupine za zaštitu životinja PGŽ održana je u Skloništu za nezbrinute životinje Lič

Primorsko-goranska županija organizirala je edukaciju komunalnih redara kao jedne od aktivnosti Koordinacijske radne skupine za zaštitu životinja Primorsko-goranske županije. Edukacija je provedena s ciljem upoznavanja sudionika s postupanjem, obvezama i ovlastima komunalnih redara sukladno propisima koji uređuju područje zaštite životinja, kao i njihovom učinkovitom primjenom u praksi.

Edukacija se sastoji od teorijskog predavanja i radionice s primjerima dobre prakse a provodili su je članovi Koordinacijske radne skupine Melanija Kramarić, veterinarska inspektorica, i Danijel Mavrinac, komunalni redar u Općini Čavle.

Edukacija je održana u Skloništu za nezbrinute životinje Lič, a na edukaciji je prisustvovalo 25 službenika jedinica lokalne samouprave na području Primorsko-goranske županije koji u svom svakodnevnom radu obavljaju komunalne poslove vezane za zaštitu životinja.

Sudionici su kroz predavanje i radionicu razvili raspravu o problemima s kojima se svakodnevno susreću te su razmijenili iskustva i pozitivnu praksu koju su razvili na području svojih jedinica lokalne samouprave.

Foto: PGŽ

VIDEO DANA:

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari