VIŠE OD ČETIRI DESETLJEĆA ISKUSTVA

Video | RI TV Dan ACI-ja prigodno obilježen u ACI marini Opatija i drugim ACI marinama diljem Jadrana

ACI d.d., vodeća kompanija u industriji nautike i najveći lanac marina, ne samo u Hrvatskoj, već i na Mediteranu, tradicionalnim je zajedničkim druženjem u ACI marini Opatija kao i drugim marinama diljem Jadrana proslavio Dan ACI-ja

Na obilježavanju još jedne velike obljetnice poslovanja u ACI marini Opatija okupili su se gosti i zaposlenici marine, kao i predsjednik Uprave ACI-ja Kristijan Pavić, član Uprave ACI-ja dr. sc. Ivan Herak te direktor ACI marine Opatija Ivica Škec. Od svog osnutka, kompanija je stasala u regionalnog predvodnika u nautičkom turizmu i zelenoj tranziciji te nastavlja postavljati standarde u održivom poslovanju.

Dan ACI-ja u društvu kolega i gostiju, za ACI već dugi niz godina ima poseban značaj te predstavlja tradiciju do koje se iznimno drži. Na veliko zadovoljstvo svih, od Umaga do Dubrovnika, na ovogodišnjem Danu ACI-ja sudjelovao je veliki broj nautičara, što svjedoči kvalitetnim odnosima te povjerenju koji su s nautičarima iz cijelog svijeta izgrađeni tijekom 41 godine duge tradicije.

„S ponosom tradicionalno obilježavamo Dan ACI-ja, kompanije koja je od svojih početaka do danas postala neupitni lider u nautičkom turizmu na Mediteranu. Naša predanost održivom poslovanju i inovacijama postavila nas je na vrh industrije te potaknula na realizaciju brojnih važnih projekata. Jedan od posljednjih takvih je izgradnja nove ACI marine Rijeka, koja će postaviti nove standarde u sektoru nautike.“, istaknuo je Kristijan Pavić, predsjednik Uprave ACI d.d.

Nautički turizam je ključna komponenta hrvatskog gospodarstva, a ACI, sa svojim bogatim iskustvom više od četiri desetljeća, neprekidno postavlja trendove i standarde u industriji. ACI-jeva mreža marina značajno pridonosi razvoju nautičkog turizma, čime Hrvatsku pozicionira kao jednu od najpoželjnijih destinacija za nautičare iz cijeloga svijeta.

„Hrvatska je daleko odmakla po pitanju zelene tranzicije i održivosti nautičkog turizma. Isto tako, ACI je oduvijek bio sinonim za izvrsnost u nautičkom turizmu, a danas s ponosom gledamo na našu dugogodišnju ulogu u razvoju ovog sektora i brizi za okoliš. Naše marine nisu samo omiljene destinacije nautičara iz cijelog svijeta, već su i aktivni sudionik u promicanju ekološke osviještenosti i brige za cjelokupnu zajednicu.“, zaključio je dr. sc. Ivan Herak,  član Uprave za financije, korporativno pravo i ljudske resurse ACI d.d.

Ivica Škec u ACI marini Opatija

Tijekom svečanosti u ACI marinama diljem obale, gosti su imali priliku uživati u ugodnom druženju i razmjeni iskustava.

Prigodni program ACI je i ove godine upriličio u svim marinama svoga sustava. Slavilo se diljem Jadrana. 41. rođendan čestitalo se čak i rođendanskom klapskom pjesmom, a dugogodišnje zaposlenike i goste darivalo prigodnim poklonima te im se na taj način zahvalilo za dugogodišnju vjernost.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari