RIJEČKI GRADONAČELNIK OTVORENO

Video | RI TV INTERVJU Gradonačelnik Marko Filipović: ‘Imam veliku odgovornost prema građanima ali u poslu još uvijek nalazim jako puno zadovoljstva’

Riječki gradonačelnik je u velikom razgovoru za Riportal otkrio donosi li mu posao više stresa ili zadovoljstva, s čime je zadovoljan a s čime je manje zadovoljan u ostvarenju predizbornog slogana ‘Novi ritam grada’, što nove ceste znače za grad, putuje li previše po svijetu – kako tvrdi oporba – te preostaje li mu slobodnog vremena nakon brojnih obaveza. Više u video prilogu!

“Rijeka se mijenja naočigled, u tijeku su generacijski projekti koji će promijeniti lice grada na duže vrijeme. Veliki dio projekata odvija se u suradnji s EU fondovima što je odlično. Meni je drago što je Rijeka prepoznata kao mjesto u koje se isplati ulagati, što znači i otvaranje novih radnih mjesta za Riječanke i Riječane.”, naglasio je Filipović

“Nove prometnice u Rijeci i oko Rijeke riješit će praktički sve probleme u prometu Riječana”, zadovoljan je Filipović izgradnjom mreže prometnica, prije svega novom cestom D403 koja je pred otvaranjem a izgrađena je u najužoj suradnji s investitorima Hrvatskim autocestama odnosno Ministarstvom mora, prometa i infrastrukture. Otkrio je i kakva je situacija s nedostajućih 800 metara prometnice od Metropolisa do Žabice.

Na pitanje preostaje li mu slobodnog vremena nakon satnice ispunjene obavezama, Filipović je odgovorio: “Slobodnog vremena je sve manje i manje. Ovo je vrlo odgovorna funkcija i praktički okupira i većinu mog slobodnog vremena, bilo vikendima bilo u popodnevnim i večernjim satima. Nastojim iskoristiti dio vremena preko ljeta za odmor, a što se tiče hobija – oni su svedeni na najuži krug prijatelja i na plivanje. Evo i vrijeme nas je poslužilo, u listopadu možemo koristiti benefite života uz more.

Što je Filipović još otkrio u razgovoru za Riportal pogledajte u video prilogu!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari