POPULARNA MANIFESTACIJA

Video | RI TV Vrući maruni, fini zalogaji i živa glazba: Marunada Dobreć privukla velik broj posjetitelja, u nedjelju veliko finale

Tradicionalna dvodnevna manifestacija, 48. Marunada Dobreć, održava se ovog vikenda ‘na brdu’ iznad Ike i Lovrana, u središtu Dobreća. Više u video prilogu!

Mnoštvo posjetitelja, oduševljenje najmlađih, živa glazba, vrući maruni, fini zalogaji i odlična atmosfera obilježili su prvi dan 48. Marunade Dobreć.

Sve je počelo u jutarnjim satima Mićom Marunadom pod voditeljskom palicom Dražena Turine – Šajete. Nakon svečanosti otvorenja u 11 sati posjetitelji su mogli pogledati predstavu za djecu „Pčelica Maja“ Teatra Naranča iz Pule. Uz ponudu lokalnih OPG-ova na progrqmu su bile i likovno-kreativne radionice za djecu, sve popraćeno glazbom DJ Vedrana. Tijekom dana zapjevao je i popularni ‘domaći dečko’ Šajeta uz SakraBOYski bend.

Veliko finale večeri upravo je u tijeku – plesna zabava uz Cukar&caffe te Maura Staraja&La bandu.

Bogat program najavljen je i za nedjelju. Od 11 sati na pozornici će zasvirati članovi KD “Kraška harmonika” iz Sežane, u 13 sati počinje koncert Klape Nevera a od 16 sati posjetitelje će zabavljati Trio Asi i SakraBOYski band.

S obzirom na promjenjive vremenske prilike, osigurani su dodatni šatori za posjetitelje tako da nema prepreka da i u nedjelju uživate na Marunadi Dobreć!

Više o subotnjem dijelu manifestacije pogledajte u našem video prilogu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari