NOĆNI ŽIVOT OPATIJE - KAO NEKADA!

Video | RI TV Opatija, nekoć kraljica noćnog života, vraća se na staze stare slave! Pogledajte zašto…

Vraća li se noćni život u Opatiju i hoće li ovaj grad postati ponovno omiljeno mjesto za izlaske brojnih mladih – i ne samo njih, nego i svih onih koji su u vrijeme zlatnog doba brojnih opatijskih diskoteka žarili i palili njihovim podijima? Više u video prilogu!

Ekipa Riportala provjerila je vraća li se nekadašnja kraljica noćnog života na stare staze slave.

Za sve one koji su se žalili da noćni život u Opatiji nije kakav je nekada bio tu je Drago club, otvoren u kolovozu ove godine.

Smješten u suterenu Centra »Gervais«,  nudi tematske zabave i koncerte za različite ukuse i dobne skupine.

„Imali smo težak početak ali pogledali smo što ljudi žele, posložili smo neki program i bazirali smo se na ono što funkcionira. Pokušat ćemo ponuditi program za sve ciljne skupine posjetitelja, od onih koji vole glazbu i ‘đir’ 80-tih, 90-tih do nekog ‘balkatona’, tako da sve ciljne skupine budu zadovoljne i da pokušamo vratiti Opatiju na staru slavu“, kazao nam je Adis Tokalić, voditelj kluba Drago.

Osim noćnog života, brojne posjetitelje Stare dame u najveselijem mjesecu u godini očekuje zaista bajkovita atmosfera. Već ih na samom ulasku u grad dočekuje tisuće ukrasnih lampica, maštovitih dekoracija i aromatičnih blagdanskih mirisa ali i osjećaj zajedništva i radosti.  

Želite li doživjeti čarobni božićni ugođaj i prosinačke blagdane provesti u jednoj od najatraktivnijih i najljepše uređenih adventskih destinacija, na ‘Najljepšem adventu uz more’, Opatija je mjesto koje jednostavno morate posjetiti!

Više u video prilogu!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari