PLODINE UZ RIJEKA ADVENT

RI TV ‘Sve te dobre stvari blagdane što čine’! Marko Tolja podupire Poštanski ured Djeda Mraza: ‘Ja sam iz Rijeke, Plodine su iz Rijeke, logično!’

„Sve te dobre stvari blagdane što čine“ nova je božićna kampanja Plodina, s Markom Toljom u glavnoj ulozi. Inspirirani njegovom pjesmom „Stare dobre stvari“, u prilagođenoj obradi stvoren je novi hit, zarazne melodije i simpatičnog teksta, koji će ovih blagdanskih dana svima prenijeti duh pozitive i veselja, kakav blagdanima i priliči

Plodine su pokrovitelj i Poštanskog ureda Djeda Mraza na Rijeka Adventu koji je službeno otvoren u nedjelju 3. prosinca uz iznimno veliku posjećenost djece koja su s roditeljima došla pozdraviti Djeda Mraza i izreći mu svoje želje o darovima koje bi voljeli zateći ispod božićnog drvca. Svi posjetitelji s oduševljenjem su razgledali ovogodišnje blagdansko izdanje Riječkog tunela punog noviteta i sa svojim najmlađima barem na trenutak osjetili čarobni svijet Djeda Mraza.

Marko Tolja: ‘I krajem godine zovu mene iz Plodina…’

Glavni lik i zaštitni znak kampanje Plodina „Sve te dobre stvari blagdane što čine“ je popularni riječki pjevač Marko Tolja koji je za Riportal otkrio kako je došlo do kampanje koja ovih dana uveseljava ljude i širi božićno raspoloženje putem elektroničkih medija, prije svega putem radijskog i televizijskog programa.

“Zapravo, do cijele suradnje s Plodinama je došlo vrlo spontano. Ja sam prije nekih godinu dana odlučio na svojim društvenim mrežama soojim fanovima pokazivati svoj omiljeni hobi a to je – kuhanje. Tako sam ja sebe počeo snimati kako ja eto kuhackam nešto… I onda mi je palo na pamet da bih trebao možda imati partnera za to kuhanje. I prva, naravno, pomisao koja mi je pala na pamet bila je – Plodine! Ja sam iz Rijeke, Plodine su iz Rijeke… Svima se ta ideja jako dopala i počeli smo snimati ‘Markove kućne kulinarije. I krajem godine zovu mene iz Plodina…”, prepričao je u dahu Marko.

Stvoren je novi hit

Inspirirani njegovom pjesmom „Stare dobre stvari“, u prilagođenoj obradi stvoren je novi hit, zarazne melodije i simpatičnog teksta, koji će ovih blagdanskih dana svima prenijeti duh pozitive i veselja, kakav blagdanima i priliči.

Kampanju “Sve te dobre stvari blagdane što čine” kreirala je agencija Sonda, a za produkciju se pobrinula produkcijska kuća Komakino i redateljica Renata Lučić. Nastavak je to već uspješne suradnje i najava novih projekata koje Plodine marljivo pripremaju za svoje sadašnje i buduće kupce.

Plodine donose Stanice dobrog Djedice

Ovu uspješnu poslovnu godinu, sa ukupno 130 supermarketa diljem Hrvatske, Plodine zaokružuju i prekrasnom riječkom božićnom pričom i suradnjom s Rijeka Adventom. U duhu kampanje, Plodine na Rijeka Advent donose puno dobrih stvari, ali i „Stanice dobrog Djedice“ – pravu božićnu čaroliju za riječke mališane, njihove roditelje, bake, djedove i sve koji žele osjetiti atmosferu veselog i toplog Božića.

Prva stanica je Poštanski ured Djeda Mraza koji se nalazi u riječkom Tunelu, pored katedrale Svetog Vida. Osim što će svoja pisma i želje djeca predati direktno Djeda Mrazu i njegovim vilenjacima, Plodine su pripremile pregršt slatkiša i poklona iznenađenja. A najkreativnije pismo jednog vrtića i jedne škole Plodine će nagraditi prema željama iz pisma!

Poštanski ured Djeda Mraza biti će otvoren svaki dan

Poštanski ured biti će otvoren svaki dan, a subotama su planirane zanimljive radionice. Poštanski ured Djeda Mraza bit će otvoren do 31. prosinca, a možete ga posjetiti od ponedjeljka do četvrtka od 17 do 20 sati, petkom i subotom od 17 do 21 sat te nedjeljom od 10 do 14 sati. Termini ponedjeljkom, srijedom i petkom od 10 do 13 sati rezervirani su za vrtiće i škole.

Druga stanica je veseli vlakić koji će najljepšom riječkom šetnicom besplatno voziti od 5.prosinca do 7.siječnja. Treća stanica je klupica božićnih uspomena koja će biti kulisa za najčarobnije fotografije i uspomene na sve te dobre stvari koje će se odvijati u adventsko vrijeme.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari