UTAKMICA SEZONE ZA BIJELE

Video | 30 dana do finala Kupa u Splitu: U srijedu počinje prodaja ulaznica za utakmicu Hajduk – Rijeka

Sutra na Rujevici počinje prodaja ulaznica za poljudsko finale Hrvatskog nogometnog kupa između Hajduka i Rijeke. Pogledajte video prilog!

Navijačima Rijeke na raspolaganju više od 6000 tisuća ulaznica. Zanimljivo, na Poljudu će Rijeka biti domaćin a gosti – barem na papiru – Hajduk!

Sljedećih dana očekuje se gužva na Rujevici, a razlog tome su ulaznice za finale kupa Hrvatske. Od sutra će u prodaji biti nešto više od 6000 ulaznica za one koji će na Poljudu bodriti bijele u borbi protiv Hajduka.

“Mislim da će bit dovoljno karata za sve naše navijače. Očekujemo da ćemo rasprodati sva 4 sektora koja su nam namijenjena za to finale.”, kaže Luka Ivančić, generalni direktor HNK Rijeka za Kanal Ri.

Armada poziva sve navijače da prvo kupuju karte za sektore C i D na kojima će formirati navijački kop.

“Imamo u prodaji 4 sektora – sektor A je 90kn, sektor B je 120kn i sektor C i D je 150kn.”, dodaje Luka Ivančić.

Derbi je na raporedu 26.5. u 19 sati.

“Ovom prilikom i pozivam navijače da se odazovu u velikom broju da napunimo autobuse, brodove, aute, kombije i da svi krenu put Poljuda., poziva generalni direktor HNK Rijeka.

Navijači će na dan utakmice od Rijeke sve do Poljuda imati veliku policijsku pratnju, bilo da idu autobusima ili osobnim automobilima i kombijima, a karte neće biti moguće kupiti u Splitu, niti online već isključivo na Rujevici svaki dan od 16 do 21 te u subotom od 9 do 13 sati, donosi Kanal Ri.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari