Antonio Čolak dobio Dalićev pretpoziv za reprezentaciju Hrvatske!

Foto: Riportal.hr/M. Levak

Pozive u reprezentaciju dobili su i Raspopović, Velkovski i Lončar

Antonio Čolak, Momčilo Raspopović, Darko Velkovski i Stjepan Lončar, nogometaši Rijeke, dobili su poziv za reprezentaciju svojih matičnih zemalja.

Čolak je dobio pretpoziv za reprezentaciju Hrvatske koju očekuje nastup na međunarodnom turniru Qatar Airways u Dohi, te će 26. ožujka igrati sa Švicarskom, a 30. ožujka s aktualnim europskim prvakom Portugalom – pri čemu je početak druge utakmice pomaknut na 19:45 sati po srednjoeuropskom vremenu.

Momčilo Raspopović pozvan je u reprezentaciju Crne Gore za nadolazeće pripremne utakmice protiv Latvije (26. ožujka) i Luksemburga (30. ožujka).

Darko Velkovski pozvan je u reprezentaciju Makedonije koju očekuju pripremne utakmice protiv Kosova (26. ožujka), te ogled 31. ožujka. Za taj termin suparnik još nije poznat.

Poziv u A reprezentaciju dobio je i Stjepan Lončar, reprezentaciju Bosne i Hercegovine 26. ožujka očekuje utakmica protiv Sjeverne Irske.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari