Na Facebooku HNK Rijeke našalili se s trenerom Hajduka: “Sada se već zna tko će biti drugi”

Foto: Riportal.hr/M. Levak

Trenes Splićana Igor Tudor nije izazvao simpatije svojim izjavama uoči utakmice, a nakon sinoćnje pobjede Rijeke dobio je i odgovor s Rujevice

“Prije utakmice nismo dobri kao prije nekoliko godina, sada se već zna tko će biti drugi… I tako… ???”, napisao je admin službene Facebook stranice HNK Rijeke u svojoj najavi teksta lokalnog dnevnog lista u kojemu se apostrofiraju izjave Igora Tidora, trenera, Hajduka, uoči i nakon utakmice Rijeka – Hajduk odigrane jučer na Rujevici.

Podsjetimo, prije važne utakmice koja će u konačnici možda imati odlučujuću ulogu o krajnjem poretku na ljestvici HNL – gdje se oba kluba bore za priželjkivano drugo mjesto koje donosi kvalifikacije za Ligu prvaka – trener Splićana pomalo se bahato odnosio prema natjecanju, jer su se njegove izjave tumačile u smislu da je sve odlučeno, i da Hajduk uzima drugo mjesto.

Također, hvalio je i prošle generacije Rijeke, pomalo na taj način omalovažavajući igrače trenera Rožmana:

“Sjećam se ekipe Rijeke s Jajalom, Kramarićem, Benkom, Malešom… To je bila ozbiljna ekipa. Oni su četiri-pet godina imali ekipu, to su bili igrači. Imao sam Jajala u Udineseu, to je top topova igrač. Rijeka je imala nemoguću ekipu, dobrog trenera Keka. Uzeli su u četiri godine jedno prvenstvo. Je li to puno ili malo ja to ne znam, ali kao i svugdje u nogometu kada imaš novaca kupuješ igrača, više pobjeđuješ. Nema tu neke tajne. I sada Rijeka ima dobru ekipu, ali tada je bila bolja…”, izjavio je za Novi list par dana prije utakmice Igor Tudor.

I nakon utakmice u kojoj je Rijeci prepustio drugo mjesto, Tudor ne mijenja ploču: “Ništa me ne brine, Hajduk će na kraju prvenstva sigurno biti drugi!.

Njegove izjave prije i nakon utakmice na svoj je način prokomentirao i admin Rijekina službenog Facebook profila, a njegova najava naišla je na simpatije mnogobrojnih pratitelja Rijekina Facebooka koji najavu obasipaju “lajkovima”!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari