SPEKTAKL

Argentinci su Petkovićev gol proslavili kao osvajanje SP-a: Slavilo se diljem svijeta, evo kako je to zvučalo na 17 jezika

Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Pogodak Brune Petkovića slavio se diljem svijeta

Hrvatska nogometna reprezentacija je u petak svladala Brazil nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca, čime je izborila polufinale Svjetskog prvenstva, po drugi put zaredom. Tamo ćemo se sastati s neugodnom Argentinom koju predvodi ponajbolji igrač u povijesti nogometa – Lionel Messi.

Vatreni su protiv Brazila hvatali rezultat nakon što je Neymar doveo Seleçao u vodstvo. Strijelac je bio, znaju to i vrapci na grani, Bruno Petković, a snimka na kojoj se vidi slavlje komentatora HRT-a, Marka Šapita, ubrzo je postala hit. Nije Šapit znao što bi rekao i kako bi reagirao, jednostavno su ga preplavile emocije. Koji dan kasnije društvenim mrežama širila se i snimka srpskog komentatora, koji nije bio pretjerano oduševljen.

Sada se na YouTubeu pojavila nova snimka, na kojoj imamo priliku čuti kako su Petkovićevo pogodak proživjeli diljem svijeta. Osim Šapita, imat ćete priliku čuti još 16 drugih komentatora.

Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Kakve reakcije

Većina komentatora Petkovićev pogodak proživjelo kao da je njihova reprezentacija u pitanju. Oduševljeni su bili komentatori iz Bosne i Hercegovine, Bugarske, Makedonije, Srbije i Slovenije, a poprilično strastveni bili su i Talijani, Amerikanci, Francuzi… No, vjerojatno najposebnija reakcija bila je ona argentinskog komentatora.

On je potpuno “eksplodirao” nakon pogotka našeg napadača, što ne čudi jer im je Brazil ipak najveći rival. Argentinac je bio presretan, vrištao je kao da su Messi i družina podigli trofej Svjetskog prvenstva, prenosi net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari