'BITNI SMO MI, BITAN JE KLUB'

Armada poziva sve one koji vole Rijeku: Večeras svi na zadnji trening prije odlaska u Lille!

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Klub navijača Armada poziva sve navijače da daju glasnu podršku igračima Rijeke uoči njihova nastupa u Lilleu

U nikad čudnijim okolnostima momčad Rijeke u srijedu ujutro putuje zrakoplovom u Lille na prvu utakmicu play-offa Konferencijeke lige protiv istoimenog domaćina

Okolnosti su poznate – u činu kakav se ne pamti, momčad je nekoliko dana prije utakmice sezone napustio trener Sergej Jakirović da bi prihvatio ponudu Dinama i sjeo na klupu momčadi iz Maksimira. Izazvalo je to buru reakcija ne samo s Rujevice već i od navijačkog puka koji simpatizira Rijeku širom svijeta.

Danas poslijepodne oglasila se i Armada koja poziva navijače i simpatizere Rijeke na mobolizaciju i podršku momčadi na večerašnjem treningu.

Objavu Armade prenosimo u cijelosti:

“KREPAT MA NE MOLAT!

Tisuću riječi nije potrebno, nikakvi dopisi, nikakva priopćenja!

Bitni smo mi, bitan je klub!

Bitno je da večeras svaki navijač Rijeke, član Armade, dođe u 19,30 sati kod Dockera i da u 20 sati odemo na zadnji trening prije odlaska u Lille i jasno damo do znanja igračima da smo mi njihova snaga i da nisu sami, da imaju iza sebe vojsku navijača koja ih neće izdati!

Vojsku koja je uz klub uvijek bila u teškim trenucima i zajedno sa igračima svaki teški trenutak pretvorila u još jaču i moćniju NEVERU S KVARNERA!”, stoji u objavi KN Armada.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari