POTICAJ IGRAČIMA

Armada priprema novi desant: Brodom na finale Kupa u Šibenik!

Foto: Pixsell

Armada će na susret s Lokomotivom u Šibenik trajektom “Zadar”

Za malo manje od mjesec dana, 1. kolovoza u Šibeniku, igrači Rijeke igrat će najvažniju utakmicu sezone – finale Kupa Hrvatske protiv Lokomotive!

Utakmica je to koja će odrediti cjelokupnu sezonu HNK Rijeke – pobjeda bi isprala sve nedaće i posrtaje u posljednjim kolima ovogodišnje Prve HNL, sezona bi postala trofejna i mogla bi se mirno nastaviti graditi budućnost s osloncem na mlade igrače. Poraz – ne usudimo se ni pomisliti na to! Mogao bi donijeti promjene tektonskih razmjera…

12.03.2017., Rijeka – Navijači HNK Rijeka uplovili brodom Zadar u luku nakon povratka sa nogometne utakmice Hajduk-Rijeka u Splitu. Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

No da bi se ostvario onaj prvi scenarij, trofejni, sve od sebe dat će navijači Rijeke! Oni su prije tri i pol godine putovali na Jadranski derbi na Poljud Jadrolinijinim trajektom Zadar, a sada će to opet učiniti do Šibenika, gdje igraju za Kup s Lokomotivom.

Split je bio jedna od posljednjih postaja na riječkom putu do povijesne dvostruke krune prije tri i pol godine, a sad će Armada na put do obrane naslova pobjednika Kupa i šeste titule u tom natjecanju u Šibenik opet – trajektom.

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Navijači momčadi s Rujevice, kao i u ožujku 2017., dogovorili su suradnju s Jadrolinijom za putovanje brodom Zadar koji će za tu priliku biti “bijeli brod”.

Umjesto da po najvećim vrućinama provode vrijeme u gužvama na cestovnim prometnicama, navijači Rijeke će potaknuti sjajnim iskustvom desanta na Split otploviti i u njemu obližnji grad.

Osim toga, ovakav način putovanja daleko je sigurniji i manje opasan u pogledu zaštite od koronavirusa. Navijači će na velikom brodu imati ono što nemaju u autobusima ili kombijima – boravak na svježem zraku i mogućnost održavanja društvene distance.

12.03.2017., Rijeka – Navijači HNK Rijeka uplovili brodom Zadar u luku nakon povratka sa nogometne utakmice Hajduk-Rijeka u Splitu. Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Trajekt Zadar prima nešto manje od 1100 putnika. Cijena putovanja je 250 kuna po osobi, a na Šubićevcu je za navijače Rijeke predviđeno 700 mjesta.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari