TKO PREŽIVI, PRIČAT ĆE!

Galerija | Armada u svom stilu krenula za Split, nećete vjerovati kakve su cijene na najluđem brodu u Hrvatskoj

Točno u ponoć Armada je krenula na 14-satnu plovidbu Jadranom do Splita

Navijačka skupina koja prati Rijeku odlučila je na finale Kupa (četvrtak, 19 sati) putovati brodom i tako osjetiti jedinstvenu navijačku avanturu, kakva dolikuje Armadi.

Tisuću Riječana u organizaciji Kluba navijača Armada otplovilo je na Jadranski derbi, a još oko dvije tisuće putuje u Split automobilima, kombijima i autobusima tijekom četvrtka.

Armada je sinoć poslala poruku svima koji kreću na put kako bi bodrili ponos Kvarnera. Posljednji put u Split je brodom putovala prije pet godina na ligašku utakmicu, u srijedu navečer je korteom od centra grada do broda obilježila ovaj veliki događaj za svoj klub. Skandiralo se između ostalog “Neka, neka, nek’ se zna, j* smo Hajduka”.

Za spomenuti i kako su cijene jela i pića dovedene do vrlo prihvatljivih, “kopnenih” granica. Veliko pivo 18 kuna, restoranska jela već od 35 kuna, sendviči 15, tako da će restorani sasvim sigurno tijekom čitavog putovanja biti i više nego puni. Nema sumnje, navijači u ova dva dana ludila brodom neće biti ni gladni a pogotovo ne – žedni!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari