SIROVE STRASTI

Galerija | Armada udarila Torcidu tamo gdje ih najviše boli

U posljednjem susretu 29. kola HNL-a, derbi utakmici na Rujevici, nogometaši Rijeke su jučer svladali Hajduk s 2-0 (1-0)

S ta tri boda Rijeka se popela sve do trećeg mjesta na ljestvici. Prvi pogodak je postigao Matija Frigan u devetoj, a drugi Antonio Marin u 75. minuti.

Jadranski derbi opravdao je očekivanja, a utakmica nije mogla proći bez navijačkih provokacija s obje strane, piše Net.hr.

Torcida je tako Armadu počastila uzvicima da su “riječki Srbi”, dok je Armada uzvraćala s “tovarske pi***'” i “vi ste Titovi, Tito je vaš”.

Armada je zatim istaknula transparent na kojem je pisalo: “Ja sam Dalmatino, bez srca i duše. Ja sam od onih kako vitar puše.” Na kraju transparenta pisalo je “HNS” – ali s produženim slovom T, aludirajući na Torcidu.

Inače, Armada je ovom porukom baš udarila Torcidu gdje ih najviše boli – u njihov bunt, dosljednost i borbu protiv HNS-a

Naime, vodstvo Torcide odlučilo je da se grupa vrati na utakmice reprezentacije Hrvatske, te su pripadnici Torcide bili na poljudskom sjeveru protiv Walesa. No, trebat će još vremena da svi torcidaši prihvate tu ideju, jer je dosta još onih koji imaju antagonizam prema krovnoj organizaciji nogometa u Hrvata, čelnicima HNS-a. Isto tako, dugo je Torcida bojkotirala nogometnu reprezentaciju Hrvatske da bi se sad preko noći vratili na Sjever Poljuda na utakmicama reprezentacije. A s buntom, prkosom i dosljednošću Torcide u svojoj borbi protiv HNS-a splitski ultrasi se posebno ponose?!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj