HNK RIJEKA PRIJATELJ DJECE

Aurelia iz Mošćeničke Drage postala 15 tisućiti član HNK Rijeka

Foto: HNK Rijeka

Ljubav svakog navijača prema svom klubu može se iskazivati na različite načine, a članstvo je jedna od mogućnosti za pokazivanje privrženosti klubu

Navijači HNK Rijeka to pokazuju iz godine u godinu, brojač se u ovom trenutku zaustavio na 15500 članova što je najveća brojka u klupskoj povijesti.

Posebno ponosne u Klubu čini njihov projekt HNK Rijeka prijatelj djece posljedica kojeg je veliki broj članova mlađih od 16 godina, a posljedično djece koja redovito dolaze na stadion ili prate klub.

Jedna od takvih je i malena Aurelia iz Mošćeničke Drage koja je ove godine postala 15-tisućiti član HNK Rijeka. U petak je bila gost u kampu HNK Rijeka. Stadion i trening kamp vidjela je iz drugačije perspektive od one koja se može na utakmici, ali i dobila priliku upoznati igrače i trenere HNK Rijeka.

Baš kao što je Aureliju dočekao jak sastav predvođen trenerom Željkom Sopićem, u njezinoj pratnji su bili sestre Antoniana i Avelina, brat Andrian te otac Andrea i majka Ivana.

Mala Aurelia oduševila je sve prisutne, a trener Željko Sopić je Aureliji uručio dres, šal i ostale klupske rekvizite. Sestru Antonianu, koja je u subotu proslavila rođendan, razveselio je i malim znakom pažnje uz želje da budu zdrave, sretne i vesele te da ponosno nose HNK Rijeka u svom srcu.

Naravno, prigodne darove dobili su svi članovi obitelji. Darove su im uručili Dejan Petrovič i Ivan Smolčić, a poseban trenutak za brata Andrijana bio je autogram Marka Pjace.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari