BATAJINA ULICA: Danas kreće izrada murala za Korada, dođite i podržite Armadinu inicijativu i umjetnika Seca!

Idejni začetnici projekta, pripadnici Armade okupljeni na portalu Hoću Ri, pozivaju vas na druženje na razmeđi Kantride, Zameta i Diračja

Korado Vujnović, prerano zauvijek otišli kolega sportski novinar koji je HNK Rijeku nosio u srcu a svoju ljubav prenosio navijačima u programu HR-Radija Rijeke odnosno kultnoj radijskoj emisiji „Pod stijenama Kantride“, zauvijek će živjeti u srcima članova njegove obitelji ali i svih navijača i simpatizera HNK Rijeke.

Kako bi Koradu odali počast i ovjekovječili njegovu strast prema HNK Rijeci, pripadnici Armade okupljeni na portalu Hoću Ri došli su na ideju izrade murala s Koradovim likom na trafostanici u Ulici Milutina Bataje

Mural će biti iscrtan na razmeđi Kantride, Zameta i Diračja gdje je Korado odrastao, a radovi na izradi bi trebali početi danas poslijepodne – ukoliko vremenske prilike dozvole.

Izrade murala prihvatio se u navijačkim krugovima dobro znani Eduardo Filipović – Sec, akademski slikar iza kojega je mnoštvo slinih grafita posvećenih HNK Rijeci i Armadi.

Sec se odrekao honorara prihvativši samo donaciju u vidu osiguranja materijala i pribora potrebnog za izradu murala, a njegova akcija bit će još jedna prilika za druženje navijača.

– Izrada murala počet će vrlo vjerojatno danas, u petak, a nadamo se da će biti završen u subotu. Ovisimo o vremenskim prilikama, trebaju nam dva dana bez padalina. Međutim, ne opterećujemo se rokovima, ništa zato ako ne završimo sve u subotu. Pozivam sve navijače, ljude dobre volje, simpatizere… da stanu, popiju pivu i doniraju sredstva u humanitarne svrhe. Što se troškova izrade murala tiče, mi smo ih u cijelosti osigurali uz pomoć brojnih donatora – rekao je za NL Luka Stojčić u ime ekipe s portala Hoću Ri.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari