SEDMA MEDALJA HRVATSKOJ!

BRAVO! Tonči Stipanović osvojio je novu medalju za Hrvatsku

Photo: Miranda Cikotic/PIXSELL

Hrvatska je stigla do sedmog odličja na Olimpijskim igrama u Tokiju! Tonči Stipanović ponovio je uspjeh iz Rija te je osvojio srebrno odličje u Laseru! Plov za odličja bio je dramatičan, a Stipanović je srebro osigurao u završnici utrke!

Tonči Stipanović još jednom je srebrni na Olimpijskim igrama! U Riju je uzeo srebrno odličje, a sada je to ponovio i u Tokiju!

U plov za odličja Stipanović je ušao s trećeg mjesta, za srebro mu je trebao barem dva mjesta bolji plasman od Norvežanina Tomasgaarda i jedno mjesto ispred Kontidesa i na kraju se sve i posložilo, piše Sportnet.rtl.hr.

Stipanović je u plovu za odličja završio na četvrtom mjestu, Pavlos Kontides bio je šesti, a Hermann Tomasgaard na kraju je bio sedmi.

Norvežanin je dugo bio u odličnoj poziciji, ali nije dobro reagirao u završnici utrke, pao je u poretku i izgubio je srebro.

Tomasgaardu je to ipak bilo dovoljno za broncu, s malom prednosti nad Kontidesom. Zlato je osigurao još i prije plova za odličja Australac Matt Wearn.

Hrvatska je Stipanovićevim srebrom došla do brojke od sedam osvojenih odličja u Tokiju i onaj broj od deset odličja iz Rija nije nedostižan.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari