NE JAVLJA SE NA TELEFON?!

Čeka ga transfer života!? Moli se Marco Pašalić da se javi u HNK Rijeku! Klub koji ga plaća…

Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

Pašalić je u Rijeci postao reprezentativac. Ugovor do 2027, plaća na vrijeme, ljubimac i mezimac cijelog kluba, navijača, svih…

Marco Pašalić (23) u Rijeku je došao kao totalni anonimus za 99 posto hrvatske nogometne i sportske javnosti. Dobio je prigodu, sjajno ju iskoristio i dobio poziv Zlatka Dalića, piše nacional.hr.

Naravno da za dečka koji je napravio tako strelovit uspjeh u karijeri, ne manjka ponuda. Jedna sjajna legla je na Rijekin stol. Klub bi zaradio lijepo, a igrač – fenomenalno. Milijun eura neto, minimalno. O tome je Marco obaviješten.

Novi potencijalni poslodavci zovu da što prije završe transfer, ali dečko odjednom više nije onaj sjajni, nasmijani i mladi sportaš koji se prema klubu ponaša onako kako se klub ponaša prema njemu: maksimalno korektno.

Pašalić se jednostavno – više ne javlja na telefon.

Pa mu iz Hrvatskog nogometnog kluba Rijeka s kojim ima ugovor poručuju:

Moli se Marco Pašalić da se javi u klub! Klub koji ga uredno plaća. Klub u kojem je dobio šansu kao niti u jednom dosad. Klub u kojem je postao reprezentativac Hrvatske.

Kako se zasad ne javlja… Možda pročita: Marco, javi se u HNK Rijeka, čeka te transfer života!, piše nacional.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari