ČESTITAMO

Naši Kastavci postigli impresivne rezultate na AJP TOUR KASTAV INTERNATIONAL JIU JITSU CHAMPIONSHIP 2024

Proteklog vikenda u Kastvu je održan peti “AJP TOUR KASTAV INTERNATIONAL JIU JITSU CHAMPIONSHIP 2024” na kojem je nastupilo preko 300 natjecatelja iz 14 zemalja. Natjecatelji su se borili u svim dobnim kategorijama, s najmlađim borcem od pet godina i najstarijim od 55 godina, što je dodatno obogatilo raznolikost i uzbudljivost turnira.

Ju-jitsu klub Kastav postigao je izvanredan uspjeh osvojivši ukupno peto mjesto u vrlo jakoj konkurenciji najjačih svjetskih ju-jitsu akademija. Ovaj rezultat svjedoči o visokom nivou treniranosti i predanosti članova kluba, kao i o kvaliteti njihovih trenera.

Ovo natjecanje, koje iz godine u godinu okuplja sve veći broj natjecatelja, postalo je značajan događaj na međunarodnoj ju-jitsu sceni. Organizatori su se i ove godine potrudili da pruže vrhunske uvjete za sve sudionike, što je dodatno doprinijelo uspjehu turnira.

Čestitamo Ju-jitsu klubu Kastav na još jednom uspješnom turniru. Njihova posvećenost i trud nastavljaju promovirati ju-jitsu i privlačiti sve veći broj entuzijasta iz cijelog svijeta u Kastav.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari