Kek uoči Zagreba: Pobjeda je jedini naš cilj

Nogometaši Rijeke u petak (Stadion u Kranjčevićevoj, 18 sati) gostuju kod Zagreba u utakmici 21. kola MAXtv Prve lige

Bit će to treći ogled dvaju ekipa ove sezone, u prvom ogledu u Kranjčevićevoj utakmica je okončana remijem (3:3), dok su izabranici Matjaža Keka na stadionu HNK Rijeka slavili 4:1. Inače, bit će to 58. prvenstveni ogled dvaju klubova. Rijeka je dosad upisala 25 pobjeda, 12 utakmica završilo je remijem, a Zagreb je slavio u 20 susreta.

– Jedini naš izazov, jedini naš cilj je pobjeda. Već smo jednom u Kranjčevićevoj imali problema sa Zagrebom. Tko god da bude igrao to je jedini imperativ da ovu godinu zaključimo s pobjedom. Malo smo deficitarni u veznoj liniji, ali imamo igrače koji to mogu nadoknaditi. Na gostovanjima smo u posljednje vrijeme na ziher ušli u utakmicu, kao da će se sve samo riješiti jer smo Rijeka. Na to smo već upozorili igrače, rekao je Matjaž Kek.

Utakmicu je najavio i Stefan Ristovski.

– Znamo što želimo, a to su bodovi koje smo propustili u posljednjim utakmicama. Bit će dodatan motiv da godinu zaključimo pobjedom, rekao je Stefan Ristovski. (hnk rijeka)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari