BORBA ZA FINALE

Dalić na ‘slatkim mukama’ uoči polufinala. Ovaj sastav će istrčati protiv Argentine?

Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Svi hrvatski reprezentativci su odradili posljednji trening i spremni su za utakmicu s Argentinom u polufinalu Svjetskog prvenstva

Hrvatska nogometna reprezentacija odradila je posljednji trening uoči sutrašnjeg susreta protiv Argentine u polufinalu Svjetskog prvenstva u Dohi.

Bio je to još jedan “dan minus 1” ili kako FIFA dan prije utakmice zove MD-1. Šesti do sada na ovom Svjetskom prvenstvu. Što je znak da “Vatreni” dobro voze i napreduju u Katru.

U kampu hrvatske reprezentacije u Dohi, Al Ersal 3 opuštena je atmosfera, a da se nešto važno događa vidljivo je tek po broju novinara koji “opsjedaju” bazu “Vatrenih”. Od utakmice s Brazilom sve je teže pronaći mjesto za stolom u press centru, ili za kameru uz teren.

Pogledajte video s treninga Vatrenih:

Najvažnija je vijest da su svi igrači trenirali, što je najavio i hrvatski izbornik Zlatko Dalić na današnjoj novinarskoj konferenciji.

“Imamo snage, imamo energije, to nije upitno. Znamo da ćemo dati sve od sebe, imamo dobru situaciju u momčadi, nemamo velikih problema, svi su zdravi i spremni,” poručio je Dalić.

Dalić ne bi trebao imati previše dvojbi oko sastava koji će u utorak istrčati na travnjak stadiona Lusail.

Na golu, u obrani i veznom redu ne bi trebalo biti iznenađenja, a jedan od upitnika moglo bi biti tek desno krilo, hoće li kao i protiv Brazila započeti Mario Pašalić ili Nikola Vlašić. Najistureniji bi igrač trebao biti Andrej Kramarić, osim ako se Dalić ne odluči za Brunu Petkovića, strijelca protiv Brazila u četvrtfinalu, piše Net.hr.

Mogući sastav Hrvatske protiv Argentine:

Livaković; Sosa, Gvardiol, Lovren, Juranović; Kovačić, Brozović, Modrić; Vlašić (Pašalić), Kramarić (Petković), Perišić

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari