DANAS NA KRIMEJI (16): Novi trener Marin Mikac debitira na klupi Orijenta 1919 pred domaćom publikom

Nogometaši Orijenta 1919 u srijedu na Krimeji igraju protiv Trnja od 16 sati

Utkamica se prema prvotnom rasporedu trebala igrati u 15 sati (?), no na zamolbu kluba s Krimeje termin je pomaknut kako bi što više ljubitelja nogometa i navijača Crvenih moglo stići s radnih mjesta na svoje sjedalice na stadionu.

Iz kluba su stoga na razumijevanju zahvalili i HNS-u i gostu NK Trnje na sportskoj podršci koja je omogućila promjenu termina.

Trener Marin Mikac debitira na klupi Orijenta 1919 pred domaćom publikom, prvu utakmicu vodio je u prvom porazu ove sezone. Evo kako je ovu utakmicu najavio za SportCom.hr:

– Atmosfera je dobra! Prije nego što sam došao momčad je imala jako dobar skor, poraz se kad-tad morao dogoditi, poklopilo se da se dogodio u Dugom Selu. Poraz nije uzdrmao igrače zbog pozitivnog niza i zbog toga što nismo ostavili loš dojam. Propustili smo prilike da osvojimo ne bod nego sva tri boda. Zadovoljan sam s reakcijom igrača, posebice s energijom koju pokazuju na treninzima. Mislim da shvaćaju da je Orijent postao ozbiljan projekt. Svi zajedno moramo dignuti razinu izvedbe, sve se skupa uskovitlalo što se vidi u načinu na koji igrači pristupaju mojim zahtjevima. Svi igrači prošli su ozbiljne škole nogometa, motivirani su, vjerujem da ćemo početi dizati razinu igre koja mora postati prepoznatljiva kako bismo lakše napredovali. Za mene je ovo najviši nivo na kojemu sam radio kao trener i veliki izazov. Vjerujem da ćemo uskoro dignuti razinu igre, da budemo ofenzivniji i dominantniji, kazao je Mikac za SportCom.hr.

Danas očekujemo povratak na pobjedničke staze, a u tome veliku podršku Orijentu možete dati baš vi.

Stoga, svi na Krimeju!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari