SVAKA ČAST!

DEBI IZ SNOVA! Mladi Riječanin stao na gol talijanskog prvoligaša i obranio dva penala!

Foto: Facebook Hellas Verona FC

‘Ma mogao sam ja i bolje…’, kazao je Ivor Pandur

U sjeni događaja u Ligi prvaka hrvatski je vratar Ivor Pandur u svom debiju za novi klub postao heroj. Prošle sezone branio je boje Rijeke, da bi ove prešao u Hellas Veronu kod Ivana Jurića.

Hrvatski trener dao mu je priliku da brani u kup-utakmici protiv Venezije, a Pandur je bio najbolji kad je bilo najteže.

Naime, utakmica je završila rezultatom 3:3 i otegla se sve do penala. 20-godišnji Pandur bio je hladnokrvan i zaustavio dva jedanaesterca, što je bilo dovoljno da njegova momčad izbori osminu finala talijanskog kupa.

Foto: Facebook Hellas Verona FC

‘Mogao sam ja i bolje’

“Jako sam sretan zbog ovakvog debija, ali i zbog toga što sam član ovako jakog kluba koji ima sjajan stručni stožer i igrače. Jedanaesterci? Mislim da sam mogao braniti i bolje, ali zadovoljan sam. Hvala puno i našem treneru vratara Massimu Cataldiju koji me puno toga naučio”, rekao je Pandur nakon utakmice.

https://www.youtube.com/watch?v=tTOjKW4Bxp8

Oglasio se nakon utakmice i Ivan Jurić koji je u Veroni doživio pravi preporod.

„Moram čestitati Veneziji jer su bili podjednaki kao i mi i samo su ih penali dijelili od prolaska. Ovo mi je najteža godina otkad sam postao trener. Imam 15 novih igrača koji su stigli iz inozemstva i ne govore talijanski. Također, ovo je mlada momčad. Moramo biti strpljivi i odgojiti ih. Ja ih ne kritiziram puno jer su oscilacije normalne“, zaključio je Jurić. (Sportski.net/Net.hr)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari