DEČKI, GLAVNO JE DA SE IGRA! Do zadovoljstva i uspjeha u nogometu može se i putem „manjih“, a kvalitetnih klubova!

U sklopu reorganizacije Škole nogometa HNK Rijeka jedan broj dječaka prijeći će u 1. Gol, Pomorac 1921, Orijent 1919 i druge klubove s kojima HNK Rijeka ima suradnju i gdje će se pratiti njihov razvoj

U sklopu reorganizacije Škole nogometa provest će se selekcioniranje momčadi za HNL natjecanja: pioniri (2002. godište), kadeti (2000. i 2001. godište), juniori (1998. i 1999. godište), javljaju iz HNK Rijeka.

Selekcioniranje momčadi provest će višečlani Stručni tim Škole nogometa HNK Rijeka tijekom pripremnog perioda. Selekcioniranje će se obavljati temeljem Izvješća trenera Škole nogometa iz prethodnog razdoblja te direktnim uvidom (u trenutno stanje) kroz trenažni proces.

Reorganizacija Škole nogometa HNK Rijeka dio je Razvojnog programa i strategije rada Škole nogometa za razdoblje 2016-2020 u okviru koje su ukinute momčadi Rijeka II, Juniori II i Kadeti II. U skladu sa smanjenjem momčadi smanjen je i broj trenera te igrača.

Kroz aktualno selekcioniranje igrača po preostalim momčadima (pioniri, kadeti, juniori) postiže se adekvatan broj igrača s kojima se mogu obavljati treninzi po najvišim profesionalnim standardima.

Igrači koji trenutno ne zadovolje kriterije u okviru provođenja selekcije imat će priliku za prelazak u neki od klubova, poput Pomorca, Orijenta 1919, 1. Gola i ostalih, s kojima HNK Rijeka ima dogovorenu suradnju i gdje će se nastaviti pratiti njihov razvoj.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari