VEČERAS NA RUJEVICI (20): Rijeka dočekuje Koper u generalki pred početak prvenstva

Stadion HNK Rijeka za ovu utakmicu svoja vrata otvorit će u 19 sati, a za gledatelje bit će otvorene zapadne tribine

Nogometaši Rijeke u subotu (Stadion HNK Rijeka, 20 sati) dočekuju Koper u generalki pred početak nove sezone. Izabranici Matjaža Keka sezonu će otvoriti 16. srpnja na gostovanju kod Splita, a ogled protiv slovenskog prvoligaša bit će posljednja provjera i prilika za uigravanje pred nadolazeće izazove.

Očekuje se da navijači “bijelih” u što većem broju dođu na utakmicu i podrže svoj klub uoči prve prvenstvene utakmice u Splitu iduće subote.

Stadion HNK Rijeka za ovu utakmicu svoja vrata otvorit će u 19 sati, a za gledatelje bit će otvorene zapadne tribine. Parking je također otvoren za sve gledatelje do popunjenja kapaciteta.

Vlasnici kompleta ulaznica imaju pravo besplatnog ulaza uz predočenje nove pretplate za iduću sezone, dok je za ostale gledatelje cijena ulaznice 20 kuna.

Ulaznice će se moći kupiti na blagajnama na zapadnom ulazu u kamp HNK Rijeka od 15 do 21 sat. Djeca do 14 godina imaju 50 posto popusta.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari