PODRŠKA S TRIBINA

Dečki s Kvarnera krenuli u Malagu

Dečki s Kvarnera, službena glazba Hrvatske Davis Cup reprezentacije, otputovali su danas ujutro u Malagu gdje će teniska reprezentacija Hrvatske 23. studenog započeti Davis Cup dvoboj sa Španjolskoj

U Malagi se reprezentacija Hrvatske u četvrtfinalu Davis Cupa sastaje s favoriziranim domaćinom, no veliku podršku s tribina imat će u Dečkima s Kvarnera, službenoj limenoj glazbi hrvatske reprezentacije sastavljenoj od najboljih glazbenika s područja Primorsko-goranske županije. Dečki s Kvarnera dolaze iz limenih glazbi Trsat, Lovran, Spinčići i Marinići.

Glazbenici su pripremili niz zanimljivih hitova koje će prezentirati tijekom bodrenja reprezentacije u u dvorani José María Martín Carpena u Málagi.

Hrvatska reprezentacija u Španjolskoj trenira u punom sastavu – na igralištu su Marin Čilić, Borna Ćorić i Borna Gojo od nominiranih igrača, te Mili Poljičak kao velika nada hrvatskog tenisa. Nikola Mektić i Mate Pavić doputovali su po završetku nastupa na ATP Finalsu u Torinu.

Okršaj sa Španjolcima bit će 23. studenoga s početkom u 16 sati, a pobjednik će proći u polufinale i sastati se s boljim iz susreta Australija – Nizozemska.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari