CENTAR ZAMET

DERBI NA ZAMETU: U subotu Zamet – Varaždin, gledatelji obavezno moraju nositi maske za lice

U subotu 17. listopada u 19 sati u Centru Zamet će se odigrati utakmica 4. kola Paket 24 Premijer lige

Ekipa Zameta dočekuje ekipu Varaždina koji se nakon tri odigrana kola nalazi na prvom mjestu prvenstvene ljestvice uz dvije upisane pobjede i jedan neodlučeni rezultat.

Iza Zameta je domaća pobjeda koju su Zamećani izborili u posljednjim sekundama susreta protiv ekipe Bjelovara pogotkom Nikole Njegovana.

Protiv Bjelovara se vidjelo koliko ekipi znači povratak ozlijeđenih Mrakovčića i Tomljanovića na koje trener Matošević od proteklog kola može računati.

”U subotu nam dolazi jedna od najboljih ekipa ove sezone što su i pokazali u prva tri kola obzirom da su uz Goricu jedina neporažena ekipa. Iza mene je ozljeda skočnog zgloba i proteklo kolo mi je bila prva utakmica ove sezone. Od subotnje utakmice očekujem naravno pobjedu i vjerujem da ćemo je uz pravi pristup i ostvariti!”, kazao je Tin Tomljanović.

Utakmica će se održati sukladno svim propisanim mjerama i preporukama u cilju sprečavanja širenja zaraze koronavirusom, a svi posjetitelji moraju imati zaštitne maske prilikom ulaska u Centar Zamet.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari