POVEZNICA -JOSIP BREZOVEC!

HNK Rijeka i NK Polet iz Svetog Martina na Muri potpisali ugovor o suradnji

Hrvatski nogometni klub Rijeka i Nogometni klub Polet, iz Svetog Martina na Muri, potpisali su ugovor o suradnji koji je u četvrtak finaliziran u prostorijama kampa HNK Rijeka

Između ostalog, u dogovoru dvaju kluba, bit će uključen i skauting međimurske regije, suradnja dvaju Škola nogometa, a ujedno bi se u Svetom Martinu trebao održati i nogometni kamp.

Ivan Mance, zamjenik sportskog direktora, potpisao je ugovor ispred HNK Rijeka, dok je Miroslav Novinščak, predsjednik NK Polet, potpisao u ime međimurskog kluba.

– Jako sam zadovoljan što smo postigli dogovor s Poletom. To su naši sportski prijatelji, a jedan od odgovornih ljudi u klubu je Josip Brezovec, naši bivši igrač koji je, kao što svi znamo, svim srcem igrao za Rijeku. U bližoj povijesti imamo niz igrača iz tog područja koji su bili dio Rijeke, a vjerujemo da postoji kvaliteta u međimurskom bazenu da i u budućnosti igrači stignu u Rijeku jer su svi pokazali i ljudske i igračke kvalitete, rekao je Ivan Mance, zamjenik sportskog direktora.

Zadovoljstvo suradnjom izrazio je i predsjednik Poleta Miroslav Novinščak.

– Hvala Ivanu Manceu i Rijeci što su nam dali priliku da predstavimo našu ideju i da se povežemo. Ono što me je dirnulo jest da je suradnja s Rijekom velika stvar za naš mali klub koji se natječe u Trećoj ligi – sjever. Suradnja s klubom koji ima takav renome kao Rijeka je za nas velika čast. Nadam se da će i Rijeka uvidjeti da je dobila pravog sportskog prijatelja i partnera u budućnosti, u razvoju nogometa, ne samo u Međimurju, već i u okruženju. Nadam se da će biti zadovoljni s našim planovima kao što su izgradnja nogometnih terena i infrastrukture, jednog kampa koji bi u za budućnost hrvatskog nogometa trebala imati svaka županija. Želja nam je da suradnja potraje što dulje i da bude što kvalitetnija i na obostrano zadovoljstvo, rekao je Miroslav Novinščak

Potpisivanju ugovora prisustvovalo je i jedno poznato lice, Josip Brezovec u dresu Rijeke odigrao je 94 utakmice!

– Došao sam igrati Polet u trećoj ligi i tamo sam našao zajednički jezik s predsjednikom. Radimo na jednom velikom projektu, da dignemo nogomet u Međimurju na jedan visok nivo. To se posebno odnosi na Školu nogometa, da se posvetimo radu s djecom. Najbolje i najljepše igračke dane proveo sam u Rijeci, i zato sam se prvo obratio Ivanu Manceu koji mi je puno pomogao u karijeri i kojem se zahvalan. Predstavio sam Rijeci program što želimo i suradnji. pronašli smo zajednički jezik i vjerujem da će to jako dobro funkcionirati, rekao je Josip Brezovec.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari