POVEZNICA -JOSIP BREZOVEC!

HNK Rijeka i NK Polet iz Svetog Martina na Muri potpisali ugovor o suradnji

Hrvatski nogometni klub Rijeka i Nogometni klub Polet, iz Svetog Martina na Muri, potpisali su ugovor o suradnji koji je u četvrtak finaliziran u prostorijama kampa HNK Rijeka

Između ostalog, u dogovoru dvaju kluba, bit će uključen i skauting međimurske regije, suradnja dvaju Škola nogometa, a ujedno bi se u Svetom Martinu trebao održati i nogometni kamp.

Ivan Mance, zamjenik sportskog direktora, potpisao je ugovor ispred HNK Rijeka, dok je Miroslav Novinščak, predsjednik NK Polet, potpisao u ime međimurskog kluba.

– Jako sam zadovoljan što smo postigli dogovor s Poletom. To su naši sportski prijatelji, a jedan od odgovornih ljudi u klubu je Josip Brezovec, naši bivši igrač koji je, kao što svi znamo, svim srcem igrao za Rijeku. U bližoj povijesti imamo niz igrača iz tog područja koji su bili dio Rijeke, a vjerujemo da postoji kvaliteta u međimurskom bazenu da i u budućnosti igrači stignu u Rijeku jer su svi pokazali i ljudske i igračke kvalitete, rekao je Ivan Mance, zamjenik sportskog direktora.

Zadovoljstvo suradnjom izrazio je i predsjednik Poleta Miroslav Novinščak.

– Hvala Ivanu Manceu i Rijeci što su nam dali priliku da predstavimo našu ideju i da se povežemo. Ono što me je dirnulo jest da je suradnja s Rijekom velika stvar za naš mali klub koji se natječe u Trećoj ligi – sjever. Suradnja s klubom koji ima takav renome kao Rijeka je za nas velika čast. Nadam se da će i Rijeka uvidjeti da je dobila pravog sportskog prijatelja i partnera u budućnosti, u razvoju nogometa, ne samo u Međimurju, već i u okruženju. Nadam se da će biti zadovoljni s našim planovima kao što su izgradnja nogometnih terena i infrastrukture, jednog kampa koji bi u za budućnost hrvatskog nogometa trebala imati svaka županija. Želja nam je da suradnja potraje što dulje i da bude što kvalitetnija i na obostrano zadovoljstvo, rekao je Miroslav Novinščak

Potpisivanju ugovora prisustvovalo je i jedno poznato lice, Josip Brezovec u dresu Rijeke odigrao je 94 utakmice!

– Došao sam igrati Polet u trećoj ligi i tamo sam našao zajednički jezik s predsjednikom. Radimo na jednom velikom projektu, da dignemo nogomet u Međimurju na jedan visok nivo. To se posebno odnosi na Školu nogometa, da se posvetimo radu s djecom. Najbolje i najljepše igračke dane proveo sam u Rijeci, i zato sam se prvo obratio Ivanu Manceu koji mi je puno pomogao u karijeri i kojem se zahvalan. Predstavio sam Rijeci program što želimo i suradnji. pronašli smo zajednički jezik i vjerujem da će to jako dobro funkcionirati, rekao je Josip Brezovec.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari