Dinamo kažnjen zbog “šugava Rijeko, puna si Srba, ne brini ima još vrba”

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Boysi su Riječane u tri navrata provocirali pjesmom krajnje neprimjerenog sadržaja

Alan Klakočer, disciplinski sudac HNL-a kaznio je Dinamo zatvaranjem sjeverne tribine Maksimira na jednoj utakmici i to zbog neprimjerenog skandiranja Bad Blue Boysa na derbiju protiv Rijeke na Rujevici. (OVDJE)

Dinamo će tako u posljednjem kolu HNL-a 26. svibnja dočekati Hajduk pred praznom sjevernom tribinom. Ipak, postoji mogućnost, kao i uvijek kada je Dinamo u pitanju, da se hrvatski prvak odluči žaliti na odluku disciplinskog suca što automatski odgađa izvršenje kazne.

“Kako se radi o ponovljenom prekršaju, GNK Dinamo je kažnjen odigravanjem prve sljedeće prvenstvene ili kup utakmice (nakon konačnosti odluke) bez prisutnosti gledatelja na sjevernoj tribini Stadiona Maksimir i novčanom kaznom u iznosu od 10.000 kuna”, objavljeno je na stranici Prve HNL. To znači da će Dinamo, ako mu žalba bude odbijena, prvu utakmicu sljedeće sezone igrati pred praznim sjeverom.

Boysi su Riječane u tri navrata provocirali pjesmom: “Šugava Rijeko, smrdljivi grade, pobit ću pola tvoje Armade. Šugava Rijeko, puna si Srba, ne brini, Rijeko, ima još vrba.”

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari