SRAMOTA

DNO DNA Pogledajte što su Hajdukovci napravili u Rijeci! A vrištali su ‘Ne dirajte nam dicu!’ zbog ‘Prljinih fritula’

Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Hajduk je po prvi put u povijesti samostalne Hrvatske obranio naslov osvajača Kupa, što im je najveći uspjeh kluba još od davne 2005. godine. Taj događaj navijači Bilih burno su proslavili, ali ipak im je najveći fokus bio na vrijeđanju Funcuta, Purgera te uništavanje tribina Rujevice i njenih grafita

Nekoliko desetina baklji i dimnih kutija, četiri topovskih udara, te ispaljena signalna raketa prema navijačima Šibenika. Na tribinama požar i prema procjeni Rijeke, oko 1000 uništenih sjedalica. Tako su najvjerniji Hajdukovi navijači proslavili osvajanje Hrvatskog nogometnog kupa.

Osim navijačkih izgreda, u nemilim scenama i skandiranjima sudjelovao je i hrvatski reprezentativac Marko Livaja, a kasnije i ‘dijamant’, Luka Vušković.

Ipak, ono što najviše pogađa ljubitelje Rijeke, ali i širu nogometnu javnost je gnjusni čin Hajdukovih navijača, koji su unakazili grafit djece sa Downovim sindromom.

Na licima djece naljepljene su sličice s natpisima ”Torcida Split” i prekriženim grbom HNS-a.

Sramota!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari