KRITIKA S VRHA

“DOBIVAMO JEFTINE GOLOVE” Damir Mišković nezadovoljan igrom obrane, prozvao pojedince

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Utakmica u Osijeku u kojoj su nogometaši Rijeke visoko poraženi od domaćina rezultatom 3:0 „uzburkala je vode“ na Kvarneru kod pristalica „bijelih“

Niti jedan poraz nije ugodan, a posebice ne onaj od rivala i izravnog konkurenta za visok plasman u Prvoj HNL. Mnogi navijači i nogometni stručnjaci su kritički popratili igru riječkog prvoligaša u dosadašnjem tijeku sezone, a po prvi puta se oglasio i predsjednik HNK Rijeke Damir Mišković koji nije toliko nezadovoljan utakmicom koliko prezentacijom uže obrane ekipe Simona Rožmana.

“Utakmica je potvrdila ono što smo znali, da su neki igrači obrane zalutali u momčad. Ribe su na suhom… Gdje je bio Galović kod prvog primljenog gola, a u nastavku mu je lopta prošla kroz noge u gol-prilici. Potvrdilo se da zbog toga dobivamo jeftine golove, to je trenutačno najveći problem, razlog visokog poraza u Gradskom vrtu, koji nije stvarna slika zbivanja na zelenom travnjaku”, izjavio je predsjednik Mišković za Jutarnji list.

Obrana nogometaša Rijeke zaista ne izgleda kompaktno u posljednje vrijeme. Previše je tu individualnih grešaka i smušenosti zbog kojih dolazi do laganih pogodaka protivnika i prosutih bodova.

Ipak, predsjednik Mišković nagovješćuje kako bi uskoro moglo doći do novih akvizicija u svlačionici:

“Radimo na uklanjanju tog problema, dovest ćemo pojačanje za obranu, jer cijela je momčad talac jeftino primljenih golova”, kazao je Damir Mišković za Jutarnji.

Cijeli intervju sa predsjednikom HNK Rijeke možete pročitati OVDJE.

C. B.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari