ZAHTJEVNI SUSRETI

DRUGA HNL Opatija sutra na Kantridi protiv Cibalije, Orijent 1919 u srijedu gost u Zaprešiću

Pixsell

Pred drugoligaškom nogometnom karavanom je peto kolo koje će se odigrati preko tjedna, a otvorit će ga Opatija sutrašnjim susretom na Kantridi protiv Cibalije u 16 sati i 30 minuta, bez nazočnosti gledatelja

Igrači trenera Bogolina su za sada najugodnije iznenađenje prvenstva te unatoč utakmici manje i odgođenom susretu protiv Solina, drže visoko treće mjesto sa tri uzastopne pobjede.

Na travnjak pod stijenama im ovoga puta stiže vinkovačka Cibalia, ekipa koja je upravo suprotno startala u novu sezonu te sa samo jednim bodom iz četiri susreta drži samo dno ljestvice druge HNL. U slučaju nove pobjede crno-bijelih, Opatija će barem jednu noć prespavati na čelu drugoligaškog društva i istaknuti ozbiljnu kandidaturu za visoki plasman.

Orijent 1919 neće na travnjak sutra već u srijedu i to u Zaprešiću, kod donedavnog prvoligaša Intera gdje ih čeka vrlo zahtjevna utakmica sudeći po dosadašnjim izdanjima „žutih“ i „crvenih“ u novom prvenstvu.

Inter drži drugu poziciju na tablici sa tri pobjede i jednim remijem i zasigurno da će tražiti bodove i protiv riječkog drugoligaša koji, kao i Opatija, ima utakmicu manje te još nije osjetio slast pobjede u novoj sezoni.

Damir Milinović, novopečeni šef struke Orijentaša je pred velikim izazovom jer ekipi sa Krimeje slijedi pakleni ritam utakmica. Nakon gostovanja u Zaprešiću, u nedjelju na Krimeju u sklopu 6. kola dolazi zagrebačka Kustošija, a zatim se već u srijedu igra odgođeni susret protiv Solina. Serija utakmica svaka tri dana završit će lokalnim derbijem protiv Opatije na Kantridi!

C.B.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

5. kolo 2.HNL:

Opatija-Cibalia
Inter-Orijent 1919
Bijelo Brdo-Solin
Dinamo 2-Rudeš
Dugopolje-Osijek 2
Hajduk 2-Sesvete
Junak-Croatia Z.
Kustošija-Dubrava
Međimurje-Hrvatski Dragovoljac

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari