MALI LOŠINJ

Dominacija mladih kostrenskih jedriličara na državnom prvenstvu

Od 11. do 13. ožujka Mali Lošinj je bio domaćin državnog prvenstva za klasu 420 i Lošinjske regate za klase ILCA 4 i ILCA 6. Iznimno uspješan nastup imali su jedriličari kostrenskog Galeba u klasama 420 i ILCA 4

U klasi 420 naslov državnih prvaka u kategoriji do 17 godina osvojili su Galebaši Mark Maglica i Luka Kamber. Ista posada osvojila je i naslov državnih prvaka u muškoj kategoriji. Na Lošinjskoj regati u klasi ILCA 4, u kategoriji do 16 godina, 1. mjesto osvojio je Galebaš Karlo Ugrin.

U mješovitim posadama, naslov državnih prvaka osvojili su Ema Samardžija iz JK Sveti Nikola iz Zagreba i Leon Scheidl iz JK Galeb iz Kostrene dok je treće mjesto osvojila kostrenska mješovita posada Tajana Filipaš i Tin Fike.

U u petak i subotu organizatori nisu imali sreće s vjetorom i nije održan niti jedan plov, no u nedjelju su po vjetru južnog smijera jačine 12 čvorova održana četiri plova.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari